Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Suojakalvokauppa.com maksupalvelun tarjoaa Klarna Checkout maksupalvelu. Maksutapahtumat toteutetaan Klarnan suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy mahdollisesti Klarna, joka välittää maksut kauppiaalle.

Klarna
Asiakaspalvelu: www.klarna.com

Laskutusmaksutavan kaupassamme tarjoaa Klarna AB. Luotonantaja on Klarna AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.

Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja
Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto

 

Toimitusmaksu

Alle 20€ tilauksiin lisätään 2,99€ suuruinen toimituskulu. Yli 20€ ostoksiin tarjoamme ilmaisen kirjetoimituksen, joka on ensimmäinen valinta toimitustavoissa. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen 14 vuorokauden vaihdon ja palautuksen. Pakettitoimituksissa ajankohtainen hinta kerrotaan aina kassalla.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme tai viimeinen varastosaldoilla oleva tuote on viallinen, olemme sinuun yhteydessä. Tuotteiden palautus ja tuotteiden vaihto on täysin ilmaista, jos kyseessä on ollut viallinen tuote tai virheellinen toimitus. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksen kustannuksista. Valittuasi toimitustavaksi kirjepostin, tavanomainen toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Kirjelähetysten viivästymisissä tai katoamistapauksissa, uusintalähetyksen rajana on 14 vuorokautta ensimmäisestä toimituksesta. Kirjelähetyksissä ei ole saatavilla seurantaa.

Muita toimitustapoja ovat lisämaksulliset toimitukset Posti Automaattiin tai Posti Nouto sekä seurantatunnuksellinen kirjetoimitus. Suojakalvokauppa.com ei ole vastuussa Postista itsestään johtuvista muutoksista, kuten tilanteista joissa automaattiin toimitus en estynyt valitun automaatin ollessa toimitushetkellä täynnä. Ongelmatilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun: https://posti.fi.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Ohjeet asiakaspalautukselle löydät sivuston alapalkista kohdasta ”Asiakaspalautukset”. Palautusten kohdalla on tärkeää, että tuotteet on pakattu palautuksessa asianmukaisesti, ja että palautuslomake on täytetty. 14 päivän palautusoikeus lasketaan siitä, kun asiakas vastaanottaa tilaamansa tuotteet.

Huom! Mikäli myyntipakkaus on mahdollista avata sitä vahingoittamatta, mutta pakkaus on kuitenkin avattu ja tuhottu niin, että se ei enää ole jälleenmyyntikuntoinen, veloitetaan tästä 5€ kertakorvaus. Vähennys tehdään palautettavan tuotteen arvosta.

Mikäli tilauksesi mukana on tullut kaupanpäällisiä tilauslahjoja ja päätät palauttaa tuotteita tilauksessasi, tulee palautuksen yhteydessä lähettää kaupanpäällinen takaisin. Mikäli kaupanpäällisiä ei palauteta palautuksen yhteydessä, vähennetään kaupanpäällisen arvo hyvitettävän tuotteen arvosta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarna Laskun / Osamaksun, tulee näistä aiheutuvat mahdolliset maksulisät aina maksaa.

Huom! Mikäli tuotetta ei ole palautettu asianmukaisesti asiakaspalautuksena sopimustunnuksen kera, vähennetään toimituskulut palautuksen yhteydessä. Tämä pätee myös noutamatta jätettyihin pakettitoimitus tilauksiin, jolloin palautuksesta vähennetään 15€ (toimitus+palautuskulu).

Erikoistapauksia, jolloin tuotteilla ei ole palautusoikeutta:

  • Tarjous/poistomyyntituote, josta on tuotekuvauksessa erikseen asiasta mainittu.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta palautuslomakkeen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Postimaksua ei sinun tällöin tarvitse maksaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Emme vastaa tuotteidemme mahdollisista aiheuttamista haitoista, vaan asiakas on itse vastuussa käytön mahdollisita seurauksista. Asiakas on itse vastuussa tuotteiden asennuksesta ja niiden mahdollisista seuraamuksista. Asiakas hyväksyy nämä ehdot ostaessaan tuotteen. Pyrimme myymään ainoastaan hyvälaatuisia tuotteita ja ohjeita näiden asentamiseen, ja valikoimaa kehitetään asiakkaiden palautteen mukaan jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, jonka vuoksi myös valikoimamme pyrkii olemaan asiakaskuntamme näköinen.

Muut yleiset ehdot:

Tilauksiin voidaan hyödyntää vain yhtä alennusta / etua kerrallaan. Asiakkaalla on mahdollisuus poistua sähköpostilistalta milloin itse näin haluaa. Palveluun ja näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopijapuolten välisin neuvotteluin. Jos tässä ei onnistuta, ratkaistaan riitatilanteet Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Näihin käyttöehtoihin ja näiden soveltamiseen sovelletaan Suomen lakia.