Suojakalvokauppa on suljettuna kesällä 2024. Palaamme kesälomien jälkeen.
Tarjous!

iPhone 12/12 Pro koko näytön keraaminen suojakalvo

8,90 

iPhone 12/12 Pro koko näytön suojaava keraaminen suojakalvo antaa suojan koko puhelimen näytölle, reunasta reunaan. Keraaminen kalvo yhdistää panssarilasin ja perinteisten suojakalvojen parhaat ominaisuudet sekä pitkä käyttöiän.

Kuvaus

iPhone 12/12 Pro koko näytön keraaminen suojakalvo antaa suojan koko puhelimen näytölle, reunasta reunaan. Keraaminen suojakalvo on valmistettu näytön muotojen mukaan, joten se suojaa myös näytön kaarevia reunoja sekä etukameraa ja sensoreita. Saat kattavan suojan iskuja, naarmuja sekä likaa vastaan.

Mikä on keraaminen näytön suojakalvo?

Keraaminen näytön suojakalvo on erikoisvalmisteinen monikerroskalvo, joka on valmistettu pääasiallisesti perinteisen muovikalvon (PET) kerroksesta sekä kovuutta ja kestävyyttä tuovasta akryyli kerroksesta (PMMA). Akryyli tunnetaan puhekielessä esimerkiksi ”pleksinä”, joita löytyy mm. terassilaseista sekä jääkiekkokaukaloista.

Keraamisen kalvon erikoisuutena on, että sillä saadaan yhdistettyä panssarilaseista tutut kovuus ja iskunkestävyys ominaisuudet, mutta se ei rikkoudu sekä halkeile iskuista kuten panssarilasille helpommin käy. Näin ollen keraamisten näytön suojakalvojen käyttöikä on usein panssarilaseja pidempi. Suojakalvolla on myös luontaisesti hyvät antimikrobiset ominaisuudet.

Anti-Shock ominaisuus vaimentaa iskut ja kolhut

Keraamisen suojakalvon joustavuus ominaisuudet antavat sille iskuja vaimentavat Anti-Shock ominaisuudet ja sen mekaanisen kulutuksen sietokyky on korkea. Joustava rakenne muovin ja kovan akryylin yhdistelmänä ottaa iskut vastaan vaimentaen iskusta kohdistuvaa voimaa laajemmalle alueelle.

Likaa ja rasvaa hylkivä pinnoite

Keraamisen suojakalvon pinnassa on likaa ja varsinkin rasvaa hylkivä pinnoite, joten se on helppo puhdistaa mm. sormenjäljistä ja ihosta tulevasta rasvasta. Lika ja rasva irtoaa helposti esimerkiksi mikrokuituliinalla tai voit käyttää myös jotain kostaa puhdistusliinaa.

Kokonaisvaltainen pitkän ajan suojaus näytölle

Keraaminen suojakalvo antaa suojan koko näytölle, suojaten kaarevia reunoja sekä näytössä olevaa etukameraa sekä sensoreita. Suojakalvo ei vaikuta kameran tai sensorien toimintaan, mutta antaa niille suojan naarmuja sekä halkeamia vastaan. Näin ollen näytön käytettävyys säilyy ennallaan.

Koska kyseessä ei ole perinteinen panssarilasi, myöskään kalvon reunat eivät halkeile iskuista. Näin ollen keraamisen suojakalvon käyttöikä on panssarilaseja pidempi ja se säilyttää suojaavuuden reunasta reunaan pitkän ajan.

Tuotepakkauksen sisältö:
  • Koko näytön keraaminen suojakalvo iPhone 12/12 Pro puhelimelle
  • Puhdistus pakkaus näytölle
  • Mikrokuitu liina puhdistukseen ja kiillotukseen
  • Kestävä kartonkipakkaus

Lisätiedot

Mitat 18 × 10,5 × 0,9 cm (senttimetri)
Yhteensopiva

iPhone 13 / 13 Pro Max

Materiaali

Keraaminen suojakalvo

Reunat

9D – Kaarevan suojakalvon reunat

Kalvomalli

Full cover – koko näytön suojakalvo (suojaa myös reunat)